Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vila?...u mom kraju ovo zovu dvorac...
Hvala na informaciji...
ko bi ovo održavao? pa treba tolike prozore oprati, pa toliku prašinu obrisati. pa samo kad ti gosti dođu moš mislit koliko suša bude za prati, a o korištenju wc-a i kupatila da i ne govorimo, toliki peškiri, čaršafi, toalet papir!
ubilo se za cunami-ja
KUPLJENO !
kolko rapa?
Ovu ne bih dzaba da mi je daju, mada se ovaj kich ubio za ove nase mafijas-bogatase. Zapala mi je za oko ona kuca na litici lijevo od ove. Moze li kakav kontakt ?!
Mog\'o bi ovo ja kupit\'. Samo cekam da mi patriote uplate za \"spas srpske\".
Fotografe, bravo sto si nam rekao da je ovo HDR, samo lave moj, to sto su fotke HDR nema veze s tim sto se vila prodaje i sto je na litici i sto nas libo taki sto se ona prodaje.
po ćilimima vidim da je sadasnji vlasnik bosnjak
valja meni opet kod babe u Makarsku
Nakitio je momacki, nije omaltana, sumnjam da je 1/1 ucrtana, helem po meni vrijedi dosta manje
opet mi se ide u Ameriku
pogled divan, basta mi se svidja, enterijer nako, a eksterijer me podsjeca na one bespravne objekte podignute po rubnim djelovima Starog grada-Jarcedoli i tako to :D
koliko je???
ovo je HDR, tako da fotografije i nisu čemu.....ovo svako zna.....
bezveze, sta je vama vijest