Po dvostruko manjoj cijeni
31
Prodaje se luksuzno privatno ostrvo u Irskoj
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...prodato...
Nadam se da ga neće kupiti neko iz USA večeras dok mi se banka ne otvori do ujutro.
posto je ovo ostrvo da se bjezi iz ove jadne BiH
HELIOPAD - mjesto gdje padaju helikopteri?!ONWPA
nista nista samo gledam!!!
pa tamo kisa ne prestaje!! bolje u sarajevu bit podstanar nego na tom ostrvu gledaj ni put nema moram veslat do njeg, irska da je valjala nebi stotine hiljada iraca zivilo u americi!!!
Odoh sutra do banke da dignem dječije doplatke, navukljario sam valjda za ostrvce :D
nazalost, nemam sitnog novca u ovom trenutku...
ma stid me to kupovat, nešto mi jeftino..:)
\'ajd konacno si nas\'o svoje dugo-trazeno ostrvo :) drago mi je za tebe- ne moras na bora-bora
pa sta ce Irska...umjetno napumpana zemlja...koja nikom nije interesantna...jel tamo ubi.jen Franc Frendinand...nije...jel tamo Hit.ler pokusao osvajanja...nije...a Napoleon...nije...a umal i Staljin...nije...jel se tamo tukla Osmanlija i Austrougarska...Pa Rimski Imperij i Bizantija...NOPS :-D
Eto me, eto me, samo još da ovoj glupoj vlašadiji prodam koju šuplju o vječnoj republici šumskoj i da opet na izborima jeftino pobijedim!!