Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas ljudi naprave kucu 10 x 10 3 sprata za 65 000 dolara hej legalizovanu :)
konju jedan ja imam i dijete....
Za te pare ja bih radije fiksnu :)
lijepo i fino, ali nije ovo za naše prostore. npr. odeš do prodavnice, vratiš se kad ono nema kućice..
Koji debilizam Pa ima onih "kamp kucica" stotinu puta "napucanijih" i prilagodjenijih od ovog sranja
Istina. Nadam se da cu do penzije ustediti za RV pa ko covjek da vidim malo svijeta.
Ova kuca, malo kafe, hrane i vode i internet... Miran zivot! Al' jbg vi rekoste prakticno, meni se po opisu bas i ne cini takvom...
ocam u ovoj kuci z guza nemeres udarat.....
Na čemu se razvija pita?!
i po čemu je praktična ? Cijena nije nimalo praktična, struja je opcija, ali moraš biti blizu utičnice, voda isto. Valjda je cilj ove kuće bijeg od urbane sredine, ali moraš ponijeti sa sobom agregat od 100 kila najmanje. Zanimljiva je ali nije praktična.
Jesi li ikada cuo za baterije i rezervoare.
E ovo je proizvod za ljude u BiH. Ako opet zarati da se ne ostavlja ognjište nego strateški raspomjeste domaćinstva. Dok ne dobijemo miks kakav nam paše.
hahahaha tužno ali istinito :D