Top Meblo Home Info
0

VIDEO / Posvetite pažnju udobnosti svoje spavaće sobe

Sponzorirani članak
Dobrodošli u novo online izdanje emisije Top Meblo Home Info. Ovog puta govorimo o potrebama stanovanja.

"Živjeti, voljeti, učiti, ostaviti u naslijeđe", suština je naših potreba. Ako nam osnovne ljudske potrebe nisu zadovoljene, osjećamo se prazno i nepotpuno. Stoga je, prilikom uređenja vašeg doma, osim funkcionalnih i estetskih kriterija, potrebno razmotriti i specifične potrebe za stanovanjem budućih stanara. To znači pronaći balans između potreba pojedinaca za sigurnošću, te potreba vezanih za suživot, za kontakt i komunikaciju.

Za vrijeme planiranja uređenja potrebno je voditi računa o funkciji i namjeni prostora, što se iskazuje kroz kretanje, odmor, ishranu, higijenu stanara, te pohranjivanje stvari. Kada sve ove potrebe budu zadovoljene uspješno smo uredili savremeni stan.

Vašoj pažnji preporučujemo spavaće sobe koje vam garantuju udobna putovanja u svijet snova.

Iz ponude salona Top Meblo izdvajamo spavaću sobu Kala čija je debljina ploča ormara 2,5 cm, a ostalih elemenata četiri centimetra. Visoko kvalitetni furnir u boji oraha sa bijelom kombinacijom medijapana visokog sjaja garancija su vaš miran i udoban san.

Krevet spavaće sobe Nero posjeduje središnje ojačanje, sve ploče su debljine 2,5 cm. Na vratima ormara su upotrebljeni praktični viskoko kvalitetni klizači vrata. Vrata su zaštićena aluminijskim lajsnama koje dodatno uljepšavaju izgled ove spavaće sobe.

Za one koji vole moderano dizajnirani namještaj tu je spavaća soba Goja. Za izradu ove garniture upotrebljen je visoko kvalitetni furnir i medijapan visokog sjaja. Pod kreveta posjeduje latofleks letvice i sve je to u kombinaciji bijelog hrasta bordo i oraha bordo.

Ukoliko ste u potrazi za novim komadom namještaja vruhunske kvalitete, onda se zaputite u pravcu salona Top Meblo u Sarajevu na Stupu i iskoristite nevjerovatna vikend sniženja i do 70%.

Magazin posvećen uređenju enterijera Top Meblo HOMEinfo pratite svaki radni dan u okviru programa NTV Hayat u 17.30 sati, čitajte u Dnevnom avazu svake srijede u okviru sedmičnog priloga Porodica i zdravlje, slušajte na talasima RSG Radija subotom u okrivu emisije RSG Tour, te pratite putem portala Sarajevo-x.com i eKapija.ba.

Posjetite našu web stranicu www.top-meblo.ba za više informacija. Klikom ovdje postanite član Facebook grupe Top Meblo HOMEinfo i obezbjedite sebi priliku za nevjerovatne popuste prilikom kupovine, ali i brojne vrijedne nagrade.