Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije (jos) bivsi predsjednik! Nije 8200 metara kvadratnih nego 8200 stopa kvadratnih sto je cca 760 metara kvadratnih!
Izgleda da su novinari klixa ispravili. Ne treba na vijestima stavljati mjerne jedinice poput milje, kvadratne stope, lb-a i sl.
Pa zar nije bilo da ce oni u Kanadu ako pobijedi Trump? E to su te klasicne jeftine price za budalasti narod. Svi se bili nalozili kao pricali o tome. Vidite da zivot ide dalje najnormalnije sa ili bez Trumpa.
Jest da ce se napatiti u ovako skucenom prostoru prostorom, ali je prevladala roditeljska ljubav. Svaka cast za ovu ogromnu zrtvu.
Da Obama vidi poljine hills aaaaaa
Meni je ljepša ona Arslanagićeva vila.
sto si blize vrhu, sve je prljavije i sresovito. bolje i za njega i za porodicu da ide iz bijele kuce sto prije.
Sandžo kaže: Bolja je i stračara u Centru nego vila na Poljinama.
Dao bih mu ja svoju, za 300 KM mjesečno kirije!!
Hoćel uzimat "bijeli hljeb"?
Doživotno mu sljeduju obezbjeđenje, limuzina i vozač.
Dje si vidio da crnac jede bijeli hljeb 😁😁😁
. UBIO SAM 145 OSOBA, ali to su bili SRBI, a oni nisu ljudi: Priznanje hrvatskog zlikovca koje ledi krv u žilama http://tinyurl.com/j9hw94y .
ima se, moze se.
Ima se, moze se
22 hiljade dolara mjesečno? 22 hiljade ti majki! Za te pare svaki mjesec sebi mogu napraviti po jednu montažnu kuću al jok... to objesno to se razbacuje... uhapsice tebe Tramp vidićeš.
Pda, Tramp je za razliku od Obame skroman čovjek, živi u montažnoj kući od 22 hiljade dolara. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3938844/Inside-President-elect-s-100-million-penthouse-Donald-Trump-s-gold-rimmed-candy-bowls-toy-personalized-Mercedes-10-year-old-son-coloring-pencils-wife-painted-ceilings-depicting-Greek-Gods.html
@BordoBereliler Tramp je zaradio svaku paru, nije uhljeb ko Obama da živi na grbači naroda.
Da li ce barem ponjeti bjeli hljeb iz bijele kuce?
Ima se moze se... Hajd nek vam je sa srecom ☺.
Neče im biti lako