Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budala u ovo samo vjeruje DOKAZANO da ne pomaze. Zasto radit onda? Kaze složi novcanice po glavama bice ti duze e moji jadovi i takvi onda govore ovo je 21. vijek. Bosnji mozes prodati litar vode za 7km.
ma mrs
Želite li naći jednu ženu za jednu noć? Dobro došli u >>>>> www.XXdate.club .................................................................................................................................................................. Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com
ahahahaha jel moguće da se objavljuju ovakve nebuloze ? klix nastavlja iznenađivati glupim člancima po običaju
Dobar savjet je pravi ali to kd nas ne vazi samo mozak treba ukljuciti i eto love ,,kad ti zena od dinara pravi dva
A nije znala da sam pjesnik i da moze u stihove moje Asik Ajsa u najboljem dobu udje u njih, bas kroz moju sobu........
I u Tibetu spustaju poklopce na wc solje. Samo kod nas zjape otvorene. 😒
Halo ovo je Bosna. Sta god privuces nadje Fadil Novalic nacina da ih izbije.
@naftalin. e hajde sad se fino izvini Fadilu......
@naftalin Dok god takvima ko sto je on, zube ne izbijemo, oni ce nama pare izbijati!