Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tooooooooo , idemoooooo!!!🥰😂
Mjesec dana bananu u kucu unio nisam, a musice su tu
Ja debilizma ljudi dragi.
Hvala za video, mnogo mi je sada jasnije kako oprati banane
treba voce poljevat benzinom
Moj trik je da ne uklanjam opsesivno paukove mreze sa svake lokacije u kuci. Paukova mreza ima u sebi neki hepek koji komarce i ove musice privlači. Ostaviš je i ucinis sevap, nahranis pauka, zivis u simbiozi sa korisnim hajvanom. Nit on smeta tebi nit ti njemu a komaraca nidje :D
Nije ni to izlaz. Ja sam isto tako pustio pauka da radi ono sto najbolje zna i posle nekog vremena imao sam ih minimum 100 na plafonu. Morao sam uzeti usisavac u ruke a necu pricati o tome kako su mi se osvetili za ovaj cin..
vjeruj ja pauk