Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepe djevojke te čekaju na -- Hotsial.Com
zato corona i jest došla,zgrada dizajnirana za mačke a ne za djecu,bit će još corona i coronisima ako ovako nastavimo,..
@lynardskynard Stvarno ... mozda je dosla zato sto tata popije svu platu pa ode kuci mlatiti mamu i djecu ili sto sin potrosi maminu penziju u kockarnici ... Nemoze svako da ima djecu tako im grah pao ...nemoze svako ni da usvoji ...i zasto svi moraju da imaju djecu ako i mogu ... dok god nikom ne nanosis bol nema nista pogresno s nacinom na koji zivis, mozda kad shvatis to (i monogi drugi) nece biti corene i ostalih lekcija ,
za qrkadzije
Macke su zakon
Glupost.
Mislis zgrada dizajnirana iskljucivo za macke sa samcima
Joj al se pretjeruje...nije ni cudo sto nas korona tzv mlati...
jesam jedini koji je pročitao smeće sa mačkama??