Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamjena za stan na Anexu, visoko prizemlje, 35 kvadrata ?
Je li centralno grijanje ili na plin?
Kakvo grijanje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ostaje li i Nicole?
Jel i ona ide uz to?
znači ovdje ga je Hamilton umako...-:((
Kriza macko ?
ukinuli ste rubriku " ljepotice" a ove uveli. Svako malo, vidim kakvu vilu poznata licnost prodaje po USA. Kakve ovdje narod ima veze s tim? neko
kakva je tek nova kad joj je ova dosadila za 4 godine,..
Ja bi kotlovnicu ugradio, zavio bi los andjeles u crno
iskreno, nebi u los angelesu volio zivjeti ni da mi dzabe daje tu kucu. Prljav i siromasan grad, nigdje na svijetu nisam vidio vise drogirane ljude i beskunice. A uz to jos i kriminal i korupcija vladaju tamo. Infrastruktura je tamo kao u zemljama treceg svijeta, ceste su uzasne. Na tvu uvijek samo pokazu istih 4-5 kvartova jer je sve ostalo jad i bijeda tamo. A i plaze nisu nista posebne.
@chapito A jesi ti smiješan paša, pa kod njih je segregacija uvijek bila IN. Naravno da će bogati imati svoja naselja, sa privatnom stražom i vojskom da ih čuva. I Poljine su ti postale Hollywood kraj Sarajeva. Polako, nicat će ta naselja kao pečurke poslije kiše, dok se još malo društvo rasloji u one skroz siromašne i one skroz bogate. Polako paša!
Koja je zadnja za keš, ozbiljna mušterija
ček da vidim na m-ba koji mi je saldo...
Ima na yt klip, kao pocetak pornica kad otvara vrata svog doma
Kakva ckapi
Najbolja pichoka definitivno
@pbv Uz tri sata profi šminke, botoksa, fotoshopa i profesionalnog stiliste za obuću i frizuru i tvoja nena bi bila sex simbol na kojeg bi mnogi cijedili pitone. A kad poskidaš sa nje dodatnu opremu, uključujući i trepavice, svaka prosječna hanuma na cesti je za nju AVION.
6,5 i da zavrsimo?
Ja pogledao mladu vilu Nicole, al izgleda niko nju ne prodeja pa dzaba sam gledao