Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi navedeni potrosaci ne trose ni 10% od ostalih potrosaca u jednom domacinstvu. Ono sto najvise trosi struju su grijaci kao na primjer. Rerna, pegla, mikrovana, kuhalo za vodu, kafe aparat usisivac itd.
@appleUser1679143531, te kućanske aparate koje si nabrojao, na primjer usisivač, rerna, kuhalo za vodu, kako njih ostavljaš u tzv. stanju pripravnosti kao što su TV ili printer?
ja ako iskopčam Playstation, punjač i TV elektroprivreda će meni onda slati pare umjesto računa?
Je li ovo ´´prepisano´´ neko istrazivanje od prije 20 godina ?? Frizider/zamrzivac trosi struju- wow, sta ima Kolumbo? TV- da, ako imas tv sa katodnom cijevi od prije 30-40 god Konzola- kao sto znam sve konzole po defaultnim postavkama se uglavnom same gase us slucaju neaktivnosti Punjaci ??? - punjaci koje ne pune u datom trenutku ne trose struju
Ma nemoj, i kad ne isporucuju struju trafoi trose na gubitke otpora u zavojnicama, istina minimalno, ali matematicki gledano - trose.