Kuća i ured
2

Nove magične krpe, spužve i žice za posuđe iz Vilede

Klix.ba
Robna marka Vileda je ustanovljena 1948. godine, a prvi proizvod je bio krpa za stakla proizvedena od netkanog materijala.

Danas robna marka Vileda reprezentira paletu modernih, sofisticiranih, korisnicima orijentisanih i inovativnih proizvoda iz oblasti mehaničkih sredstava za čišćenje i suvereno predstavlja lidera u robnoj grupi.

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo nekoliko noviteta koji svojim performansama zaslužuju da se nađu u domu svake domaćice.

Nove magične krpe kombinuju prednosti mikrovlakana i spužvaste krpe, čiste čak I tvrdokorne mrlje bez upotrebe hemijskih sredstava u vašem domu, savršene za uklanjanje masnih mrlja kao i za čišćenje vašeg kupatila.

Također iz asortimana spužvi izdvajamo Vileda Puractive spužvu idealnu za osjetljivo posuđe koja zahvaljujući specijalnim česticama odlično čisti bez grebanja, idealna čak i za teflonsko posuđe.

Inox Power žica, dobitnik nagrade za najbolji proizvod godine u Njemačkoj u kategoriji žica za posuđe. Idealna za najtvrdokornije nečistoće, visoko kvalitetna površina od čelika sa jednostavnim ispiranjem, traje i pet puta duže nego obična inoks žica.

Sve artikle iz asortimana Vileda možete pronaći u svim radnjama širom Bosne i Hercegovine, navodi se u sapćenju ove kompanije.