Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno bolje nego nikako, al dodje mi da zaplacem. Na sta se svede život, ne mogu ni reć na šta me podsjeca.
@lauferm Ne trebas plakati u Njemackoj je to odluka koju donese covjek, da ne zeli biti vezan za sistem koji ti daje a i trazi nesto za uzvrat. Dobro jeste da razne ovisnosti dovedu do toga ali niko te nije bas natjerao da uzmes taj heroin.
@lauferm kućića za kera eto na šta liči.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ti je drzava!!!
@romeo 22 Milion beskućnika, baš pohvalno.
@BeetleejuiceSDA Oni ne zele biti obavezni ustajati svako jutro u 5, placati stanarinu i osiguranje za auto, ne zele brak i djecu, ne zele obavezu jer su lijeni! Ako igdje, onda je to u Njemackoj gdje sebi mozes zaraditi sa malo truda da placas stanarinu i da imas pristojno da se hranis. U Bosni mnogi imaju kucu i prazan frizider u kuci, rade 6 dana u sedmici da bi nakon placenih racuna i napunjenog rezervoara goriva imali 150 maraka u dzepu s kojim treba narednih 20 dana prezivjet.
.... mjera ! 👌🏼 ... odo se prijavit za jednu !
nije slucajno to sto lice na kolibe za cuke. valjda se ovim drogerasima upali sijalica pa da odluce da vise ne zive kao kerovi
Nekako sve ovo izgleda da je cijeli Kaptalistiki-Demokratski sistem isisava dusu i dobrotu iz ljudi. Vecina ih je sebicna i misli na sebe i svoje prohtjeve i trcanje za necim boljim , i vecina ih nikad ne uspije dostici to nesto sto bih ispunilo u zivotu. I mnogi od njih jednostavno odustanu od tog trcanja i isisiavnja dusa iz ljudi i postane im svejedno ili bolje receno uzivaju u jednostavnosti ili odmoru od takvog nacina zivota
dobra sinu da kupim u avliji da mu instaliram
Kakvo ponizenje! Njemci su tako hladan narod i rado ponizavaju slabije od sebe
a tu su i sočarni paneli koji skupljaju energiju za grijanje. lol recenice novinaruu
"...joooj folova,kad bi beskucnik htio bilo kakvu kucicu ili stan,imao bi ih vece i komotnije...pristali bi na mjesecna soc.primanja,pa bi unajmili sobicu i sl...oni inace imaju u svakom gradu gdje prespavati, i besplatno u toplim i cvrstim zgradama s krevetima i posteljinom,ali oni jednostavno neeeceeee dom...nece kucu...pa i ovakve odvratne kucice nece htjeti..."
Blizu sam Ulma, pa cu ih pogledati...Isto kucice za pse...
tabut sa solarnim panelom
Kucica za mog psa Rexa je duplo veća...Strašno je kako ljude pretvaraju u životinje. Bezdušni Zapad.
Svabe samo na životinje troše para da mogu prehraniti čitavu Afriku
a oni ste ne nadju ni ovo ce biti bezkućicnici.
Sinoc idem, vidim covjek sjedi na betonu , pred njim par pivi, hladno, neki hladni vjetar puse , a kasnije je i snijeg pao. Tako da sigurno ovo bi mu valjalo, bez obzira kako komentatori ocijenjuju.
Al se zajebavaju sa ljudima ,pa 3000 km stambeni kontenjer ccc ova kuca za kerove je barem 1500km
Zaista sam na pocetku pomislio da je kucica za pse, al sta ces, dosta bolje nego da spavaju na otvorenom