Košta 1,7 miliona eura
57

Nikolina Pišek sama osmislila uređenje svoje vile u Zagrebu: Kristalni lusteri i roza WC školjka

D. J.
Foto: Instagram
Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, vratila se u rodni Zagreb, a trenutno radi na preuređenju vile od 1.600 kvadrata koja košta oko 1,7 miliona eura.

Na svom Instagram profilu Nikolina povremeno obavještava pratitelje o tome kako napreduju radovi.

Voditeljica je uređenje vile osmislila sama, za razliku od stana u Beogradu, koji je bio uređen prema Vidojevim željama.

Nedavno je pokazala i za kakav se namještaj odlučila. Osim tamnoplave sofe, izabrala je i rozi naslonjač, ali i WC školjku u istoj boji.

Nedavno je za Story Nikolina otkrila kako napreduju radovi u vili.

"Kao i svaka renovacija, napreduje dosta zeznuto. Imam rok još mjesec dana da uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano", rekla je Nikolina tada.

Nikolina je diplomirala studij dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu i priznala kako joj je njezina diploma više odmogla, nego pomogla pri renovacijama.

"Trebala bi se naprosto prepustiti i nikoga ne kinjiti, tako da sam to na kraju počela i raditi. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije. Treba živjeti u nekom prostoru da bi ga onda mogao kvalitetno oplemenjivati inače to sve izgleda generički", kazala je Pišek.