Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
staklenik-ubio se za posaditi paprike... ...sad će Bakir sebi jednu 'vaku da kupi....duša slatka...
Jes,jes.Koliko se sjecam,ono poslije rata ,dobro mu je isao poso sa staklom.
svestran čoJk! svašta zna...naš preCjednik!
obicna pecina
ja mislijo grćka u dugoma, a oni grade kuće od stakla
Ukinuti poklod, ukinuti baze, ukinuti ovaj helikopter, ostaviti temelje u zemlji, sobe i pratece dobije se "zemaljski (goli) otoko"
Meni se vala svidja =D Kupicu sebi jednu ! =)
Urnebes
1. Kuca se rusi ili ozbiljno ostecuje za 10 godina radi erozije. 2.Ako ovaj procjep u zemlji vec prirodno nepostoji treba izroviti ovu rupu, opet problem erozije o obrusavanja litice 3.Klasicni primjer staklenika, vrucina u samoj kuci ce biti nesnosljiva osim ako ne ugrade ogroman sistem za rashladjivanje sto open povlaci pitanje ekologije kuce i potrosnje energije 4.Prelamanje svjetlosti kroz vodu moze samo izazvati epilepticne glavobolje zbog nekonsistentne svjetlosti. 5.Kako ce dovesti struju i vodovod do ove lokacije. Nema niti jedne provizije za samostalnu proizvodnju elektricne energije, solarni paneli ili slicno, a vodu za ovaj bazen ce morati crpiti odnekud. Dakle kompletna teza da ne narusavaju okolinu pada u vodu. 6.Nema te budale koja ce dati tolike pare da se gore navedeni problem rijese. Radi se dakle o fantaziji nekog studenta arhitekture koji zna vise o renderingu nego o tome kako objekti za ljudske potrebe trebaju da funkcionisu. Ideja je interesantna 3,35 minuta.
Ma ne moze bolje od ovoga :) Sta god da se doda suvisno je...
I ja isto kad vise ne znam sta cu sa sobom pocnem pasjalucit
jel ovo bakirovo?
Super je kuca, nego koja je poenta. Neko ce zivjeti tu u litici a da mu turist odozgo viri kroz bazen?? Ili ce izbusit cijelu liticu i napraviti novo naselje - Egejske Hills?
Zar imaju Grci novca da se upuštaju u ovakve futurističke projekte?
i ja se pitam. pošto predrasuda kaže da su svi grci lijeni, siromašni i prezaduženi, ovo je nemoguće. ti si bosanac, pretpostavljam? :))
Ovo je bolest! Klasični život pod staklenim zvonom! Ne može napraviti kafu, a da mu ne podrosi plafon/dno bazena. Nakon nekoliko minuta te kapljice padaju...
Nije ni čudo što Grci grcaju u dugovima
nači kuća je odron
A đe su granap, kafić, vulkanizer....?!
malo je skupo i neprakticno al' je fino..