Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da nekad jednostavno operete frizidere i bice isto tako bez mirisa ili ti ga smrada?.
Kada tako dobro uoija mirise, zašto ne upije sve mirise iz WC-a nego moramo koristiti razne dezedoranse i mirise.
Poslije upotrebe vratiti u frizider
Otapajte i čistite frižidere kreteni, kakav toalet papir. Fakat ste debilni!
ja koliko znam stavlja se kutijica sa sodom bikarbonom i radi odlicno,a ova nova tik tok,instagram generacija neka nam je bog na pomoci
Ovaj TRIK je 0 bodova za TRIK koji je izveo NADRI DR BILL GATES, MANIPULISUCI mase da se KRVE za pakovanje toaletnog papira. Vidjevsi sta moze raditi sa MASOM bez MOZGA, naknadno im je ubrizgao BIOLOSKI OTROV u vidu Covid19 PELCA. TRIK koji za dugo vremena nece biti skinut s TRONA. A TUZNO je bilo gledati ljude u SCCu kako zavrcu svoje rukave! Zivjela EUTANAZIJA!
Ne bih rekao da me UKROTIO za razliku od tebe! A sto se tice EUGENIKE i DEPOPULACIJE, tu ti pomazes, ne znam na kojem si BUSTERU, 3. ili 4.?! Vi ste nam TAMPON ZONA u vidu TOPOVSKOG MESA. Ne znam da li si citao i da li je info dosla do tebe, mRna je proglasena BIOLOSKIM ORUZJEM! Al' priznati moram da si fino UKROCEN, sudeci po komentaru!
moral nov biti
čuj još I čistiti...ko bi to rekao
Promo text za prodaju frizidera, i to ne obicnih nego halafriz, klozetfriz i wcfirz. Klix je nenadmasan!
Smisao za humor 2/10.
ovo u BiH nije potrebni. Svakako su frizideri poluprazni. Kakvo crno meso. Raja kupuje neku scenecu salamurinu 2kg i udri.
a da neko od ovih influensera pokrene trend tusiranja, il barem svakodnevnog pranja pazuha tokom ljeta.
a da se uklone uzroci mirisaa?
Ovo nekoj bilo mrsko brisat pa ostavila papir kasnije skontala da sam papir odradi posao
Preskupa varijanta!
Ili možda ubrus, da baš ne asocira...