{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nekonvencionalna kompanija za namještaj KARE Design otvorila prvu radnju u Sarajevu

12.7.2018. u 13:28
216
Nekonvencionalna kompanija za namještaj KARE Design otvorila prvu radnju u Sarajevu
216
Njemački proizvođač namještaja Kare Design, koji u franšiznoj mreži ima 120 radnji u više od 40 zemalja svijeta, otvorio je svoja vrata i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Njihove unikatne proizvode ali i lifestyle koncepte možete pogledati u Importanne centru u Sarajevu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Izražavajući posebnu strast prema dizajnu KARE Design još od 1981. godine kupcima širom svijeta predstavlja namještaj, rasvjetu i izbor enterijera. U njihovoj ponudi naći ćete s ljubavlju izrađene novitete namještaju, rasvjeti i asesoarima koji izazivaju "vau" efekat.

"Ovo je prva KARE Design radnja u Bosni i Hercegovini. Imamo tri radnje u Hrvatskoj, jednu u Srbiji, a uskoro otvaramo radnju na Kosovu, Podgorici, Tivatu i Skoplju", rekla je Larisa Braun, regionalna direktorica KARE Designa za bivšu Jugoslaviju, Bliski istok i Centralnu Aziju.

Njihov kreativni tim i istraživače trendova odlikuje spontanost i inovativnost. Unikatnim i jedinstvenim proizvodima svijet čine zanimljivijim te stoga ne čudi što njihove lifestyle kolekcije privlače pažnju nekonvencionalnih i romantičnih duhova, modno osviještenih ljudi, umjetničkih duša, ali i onih koji odbacuju sve predrasude kada je u pitanju opremanje vlastitog doma.

"Mi ne prodajemo namještaj, već koncepte. Uljepšavamo svijet. KARE Design je jedinstven u svijetu i nadam se da će naši kupci prepoznati vrijednost toga. Cilj nam je predstaviti ljudima na prostoru BiH stvari koje ne mogu naći ovdje i koje su vidjeli na putovanjima", rekla je Braun.

KARE je nekonvencionalna kompanija za namještaj koja striktno odbija uobičajene koncepte, radi strateški s osjećajem za tržište i osigurava nastavak uspjeha s revolucionarnim idejama za uređenje. Jürgen Reiter i Peter Schönhofen su zvijezde vodilje koje stoje iza cjelokupnog koncepta. Kompaniju su osnovali još kao studenti, a kao vlasnici i menadžeri ostaju na čelu tvrtke sve do danas – radeći sa strašću, te spremni na inovacije i osobni angažman. Kao međunarodni dobavljač i generator promjena KARE postaje sve brži, pametniji i uspješniji na tržištu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: