Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
džabe milioni....opet smrdi nakon kenjanja xD
Cijene koje ste naveli nisu cijene kupatila, vec cijene nekretnina..
Meni je trece najljepse, a nije ni ostalima mane :D
bmk
Poljska hala.. Cijena- prava sitnica= 100 KM :D
sala ili je neko pogrijesio u prepisivanju brojeva? 30 mil. funti za prosjecno kupatilo!?!?!???!?!?!
preseravanje samo tako
Mogu mislit da brisu pakshu komadima svilene tkanine ako im je vec kupatilo ovakvo, mislim nema smisla da kupuju obicni toalet papir ko ostala fukara..
sad smo nahebali kad nasi politicari vide ove slike!!! sad ce jos vise poskupiti gorivo,cigare,alkohol,struja,voda,grijanje... da bi oni sebi mogli ovako nesto priustiti !!!
Zamisljam sebe i neku kokicu (bosanku naravno) kako se tarlahamo uovom kupatilu :)
Jah, pa neces spavati u njoj, udjes umijes se, napijes vode i okupas se, nisu oni nista cisci od mene cak mozda sam ja cisci od njih. Valja bolan opet pod zemlju, neces se ovdje zavjeciti kao sto to glupi masoni i lozaci misle. Valja POD ZEMLJU!!!!
najbolja je cenifa madrid
vala ne valja ni jedno
jooo hala jesu dobree
pos.e.r.em se ja na ta kupatila i cijene...i kristale u hali..i glupane koji nemaju pametnijih stvari uraditi za tu lovu..
ne kontam , a koliko je tek cijela kuca ako su kupatila tolko ... sta nafta radi ...