Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi smo dobili šišarku, ali u guz.............
neobican dizajn,moderan i daleko bolji od staklenih zgrada kojima obiluju danasnja arhitektura.
Isto tibra stare mi
savrsena glupost ...
Fahro ce napravit jos veci i ljepsi.
reklama za pino silvestre
Dobro je, ako se ne sruši :D Ovolika kvadratura balkona, a nikakvih potpornih stubova :D (ili smo mi Bosanci zaostali sa tehnologijom i arhitekturom?) :)
ne svidza mi se... svaka budala bi ovo mogla napravit, djete od 3 godine npr..
fugly
Ljudi grade, a mi ovo samo u filmovima gledamo :) I možda nam praunučad zapamte nešto ovako kod nas da neko nešto izgradi. Inače u nas je milion stručnjaka kada se obična kuća pravi. Nemoj ovako, pravi ovako, nije to dobro, dobro je, pa onda priča pola dana, a pos'o ni da mrdne. Nego, lijepo, inovativno, sve sređeno kako treba.
ko ne gradi? da vidis kakvu sam supu za drva napravio nema je ni evropa :D
šišarIka ili šišarka? serem vam se u pismenost.
Tek 2015?
Da je ovaj toranj na Stupskoj petlji !
Francuzi u ovakvim stvarima vole eksperimentirati, nazalost vecinom im to ne uspije. Medjutim imaju love, pa to sruse i naprave drugo. Ista stvar i sa autoindustrijom. Cesto eksperimentiraju i nekad nesto dobro pogode, ali dosta puta promase. Svabo to radi na drugi nacin. Samo radi provjerene stvari i gleda u francuske i talijanske eksperimente i onda uzima najbolje iz toga, kad je vec provjereno.
...francuski dizajn u auto industriji je ostao upisan u istoriju...primjer je citroen ds 21/23...da ne pričam o njegvom hidropneumatskom ovjesu i kratkim svjetlima koja prate zakretanje prednjih točkova...a godine su bile 70-e...legende poput spačeka, renoa 4, renoa 8 gordini i renoa alpin da ne spominjem...
To je ta svjetska kriza...mane se para...ccc