Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bravar je od govana načinio respektabilnu državu. nažalost, fekalije su na kraju ipak prevladale. a ovi dole što naprđuju o titinim imovinama, navedite šta je i koliko ostavio jovanki, djeci i familiji? eno vam svetlane broz pa je pitajte đe su joj vile & milioni titini.
Za balavce koji komentarisu o Prdsjedniku Titu. Sva imovina nije na njemu vec na drzavi Jugoslaviji.Sve što je uradjeno i napravljeno unistili su Nacionalisti!
molio bih klix da ne u naslovu stavi titovu kucu pod navodnicima,jer neki to shvate bukvalno da je bila njegovo privatno vlasnistvo,kuca je bila u vlasnistvu SFRJ
Mislim ,smatram da je SDP BiH jedini pravi nasljednik ove vile u New Yorku Mislim da je Nikšić već ovlastio advokate za Upis imovine na stranku
Hoce li tu imovinu naslijediti Titovi potpmci kao sto ce sadasnji vladari zivota i smrti sve ostaviti svojim nasljednicima da mogu udobno ziviti 1000 godina.
to nije Titovo, nego bivse SFRJ. Rado prodajete imovinu te SFRJ, pitam se da li ce iza vas koji toliko pljujete po Titu i tom drustvenom uredjenju, ostati ista za prodaju osim vase privatne imovine. Ima jedan poznati milijarder koji kaze da mu je najteza nocna mora strah od eksproprijacije privatnog vlasnistva, bez obzira na tolike privatne vojske i deklaracije
Ahahaha pa koliko ja znam ovaj diktator nije imao ništa svoje , on je bio poštenjačina kako kaže glupi Bošnjo koji jedini kmeči za ovim zlotvorom .
Da je kako moguce ja bi milijarde ponudio da se Šaban moze vratiti samo za jedno dopodne....tek da ove pedere od vlastodrzaca ubaci u pelene i da im na "golootokaški" nacin objasni da ovo nije ni srednji vijek, niti da mogu drzavom vladati 4-5 porodica a da im vaskoliki obicni narod bude u polozaju klasicnog kmeta.
... kupac neće biti Dodik već neka famozna svjetska kompanija registrovana na Dominikanskoj Republici
Beograd na vodi?
Sta svi serete eto vam vas tito kako je zivio dok su ljudi bili po kolibama on je sebi vile pravio po svijetu. Ko fol sad svaka druga ova nasa bagra raskuci titino sve. Koliko je tito nakro ovi ne mogu svi zajedno da rasprodaju svu imovinu a kamoli da je potrose
da Tita nije bilo 90% bi danas zivjelo na ulici gospodo draga, koja je to nova drzava ili firma napravila a kamoli dodjelila I jedan stan radnicima?
kud je titina kud je u new yorku da imam i ja bih je kupio
Nije mi nikako jasno, slavite što je Tito imao ovakve nenormalno raskošne stvari (da se razumijemo ovo je samo jedna od mnogih) i on je dobar skroz, ma idol mnogima, a da li neki današnji političar ima ovakve stvari, razapeli bismo ih svi mi... Nije mi jasno...
Bakir.
Mogao krasti rahat nije bilo klix-a da ga kritikuju i prozivaju.
Dan Jugoslavije je 29 November - Mislim da ovaj dan treba da bude praznik u svim republikama za refleciju da se podsjecamo sta smo izgubili i koliko se krvi prolilo da se unazadimo najmanje 100 godina.