Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po mogucnosti krvna grupa A negativna a moze i nulta.
kakva budala majko mila
Ovaj je iz skotske KO da gledam.Stisno SE.
Ovo budala neka :D
Izdaje se vojna bolnica
Citam tekst vila, gledam slike i vidim potpuno drugu sliku. Izgleda nisam se dobro naspavala. :-) I stvarno svakakvih ljudi ima, nece da uvede grijanje vise voli da se mrzne,..... ne kontam?
@Michio Kaku Vala i to sto kazes, hahaha izgleda previse se zamaram. ;-) @zmajcekOdNocaja Ma ne moram se ni naspavati, neke su stvari vaznije. hahaha Obicno kazem hajde bogati naspavat cu se kad umrem, zasto da mi zivot prolazi u spavanju. Samo onoliko koliko je dovoljno da mozes funkcionisati. ;-)
@smiling ................ko zna ko je on...........mozda neki psihopata............ne bi ovdje zanocila nizasta na svijetu...........brrrrrrrrrrr
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bakir Izetbegović već duže vremena izdaje prazan neboder na Marin Dvoru. Bez grijanja. NApomena, nije dozvoljeno točenje alkohola.
@manager1977 Kraj toliko televizija u BiH svijetu je neophodno ubadanje u srž stvari.
@kuga Nego kad me več vuku za jezik prošetaš Marin Dvorom i gledaš nebodere: BAkirov, Kuvajtski, Institucija BiH, Fahrin i da mi pu prestala zvocat evo sad i Sebijin u Vojnoj bolnici :)
Ovo vila? Ćumez.
Naspram Dodikovoj vili na Cipru ovo je stvarno obićni kokošinjac...