Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kecap za prozore vrhunski!
I za hemoroide je dobra .
Joj ovih Klixovih fazona. Sjećam se nekad prošle godine objavili članak, namažite kućni namještaj bananama da bi spriječili mačke da hodaju po njemu. Kreativnost na nivou.
Kad ne izgubi glavu od zene..danas kas je bila u kupovini reko da probam...i zena valjda primjetil i oklagijom kad me ne sastavi..Sta sam radio skojom sam bio itd itd..Jedva uvjeri da je majoneza.😂
najkvalitetniji drveni namještaj tokom vremena će pretrpjeti oštećenja, zaraditi nekoliko ogrebotina ili napuknuća. Sitna oštećenja će ukloniti majoneza.
Baš mi treba za drvenu ogradu. Pala truhla ograda.
znaci nije samo za snizavanje temperature
Za organizam nije, 90-ak% ulje...uzas! Ali ukusna je...
Pa da kuća na jaja smrdi 😂
more se i ko krema za lice koristiti