Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaro moj. ja za ovo ne bi dao marke. stracara sa bazenom
ne svidja mi se, inace bi razmislio o kupovini
Leonardova Jezeva kucica
Zalosno! Toliki prostor bez ijednog djecijeg smijeska, graje i igrackice. Bez ijednog rucka skuhanog s ljubavlju, a ne za platu. Pa onda ljudi i dalje misle da dusu hrani nesto megalomansko sto se kupuje honorarima od nekoliko jadnih miliona.
Kao da je vila u nekoj faveli. Hvala i zivio. Kuca napustena godinama. Nikad oni u tim ogromnim kuhinjama u kuci ni jaja nisu ispekli. Kapitalizam im dao bogatstvo, al kapitalizam im uzeo dusu.
Izgleda kao da je Eso Radeljaš dizajnirao!
Renovirat' banju i ko nova .
Dokaz da materijano ne zadovoljava dušu.
Sreca pa ste na klix postavili, ovdje cete naci kupca sigurno
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Moro bi mjenjati pločice
@aleminho Ali je fora sto je DiCaprio zivio, odnosno boravio u njoj. I naravno ne moze se porediti Los Angeles i neke druge lokacije po BiH. Ne kazem da nema mozda ljepsih ali tako je kako je.
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! smijehdosuza.com/27-crazy-fashion-designs-and-people-who-who-boldly-said-no-to-fashion-27-photos/ 👍☝☝😎😄😂🤣💩
Koliko je sve ovo lažno. Lažni sjaj i lažni životi
Zato si ti istinit/a, fukara, al istinit.
Ti znaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slaboo