Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil don't like this...
tako velika zemlja a tako skup kvadrat, nešto ne štima
@Juraj.Janošik hong kong, dvije riječi znači da je velika zemlja. nemoj ti meni tvoje logike :D
@Juraj.Janošik da, i kakvo je to ime hong kong, bling bling, ylang ylang, ping pong, ding dong.......britanci zasigurno, liči na njih :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kowloon je najveca rupa na planeti zemlji. Otkud tamo kvadrat 13.000€???
Pa ja bi to sad kupim pet, sest kvadrata pa dogodine jos pet polahko hahah
pa se protegneš na krevet ko čoek nakon 3 godine
U Hong Kongu bi mogao izdrzati maksimalno hevtu u svojoj vukojebini do kraja zivota. Volio bi da mi i kosti ostanu u mojoj ....... .......
@metuzalem nisam siguran,obisao sam pola svijeta,vjeruj mi, nigdje nije ljepse nego u mojoj vukojebini- tako je ovi danasnji zovu, vukojebina ali nismo sretni pa da svugdje odemo i da se na svoje vratimo.
Skorom pa ko u MAOČI !
ako je tako skupo kako je onda deset milona ljudi uspjelo kupiti stanove?
serbicodrinskyy Boshnjacka,mudzoska poslaaaa.
7,2 miliona. i pola ih nema nekretnine ili vise porodica dijeli jedan omanji stan. postoji i "stanovanje na smjenu" 12 sati jedan par, 12 sati drugi par zivi u maloj garsonjeri. tamo rijetko ko ima djecu i najniza je stopa radjanja u hong kongu i singapuru jer ti treba cjelo bogatstvo da imas dijete. stanovnistvo raste prvenstveno zbog imigracije. kad zafali radnika ima kina sa milijardu zitelja koji bi radi zivili u hong kongu u 5 kvadrata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)