Nesvakidašnji dizajn
29
Kuća ni na nebu ni na zemlji
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene samo interesuje šta će se desiti kada svi ukućani i eventualno njihovi gosti odluče da se smjeste u "lebdećem" dijelu kuće????
Dali je nisu podsprajcali, malo morgen bi bila balansirajuca.......
Najjače će biti onom ko se bude ljulj'o :D
svaka cast inzinjer.....prosvijetlio si nas sve hheh
@ASAP Pa ne mislite valjda da kuca stvarno "balansira"??? Ovaj dio sto je na zemlji je "prikovan" za tlo pomocu temelja i puno je tezi od ovog lebdeceg dijela. Ove dijagonale sto se vide kroz prozore / vrata su dio nosece konstrukcije. Eto... Jel' vam drago sto sam objasnio?
Nije loše za razmiliti. Izvod iz Kur'ana časnog: "...mi bismo KROVOVE kuća onih koji ne vjeruju u Milostivog od SREBRA učinili, a i STEPENICE uz koje se penju, i VRATA kuća njihovih i DIVANE na kojima se odmaraju..." Još u to doba napisano, polako se obećanja ostvaruju... Ako je nešto od prije 600 godina ne mora da znači da je zaostalo. Zaostali smo mi za takvim mudrostimo i uputama misleći da imati najnovije auto, telefon, kompjuter i tene znači biti napredan. Sve smo unaprijedili i to je odlično, ali smo čovjeka i ono ljudsko unazadili. Elem, ideja kuće i realizacija kreativna i originalna.
kuca koja lebdi ili velika terasa nadkrivena kucom. stvarno originalno, ne iskoristiti prostor ispod zato sto onda kucu mozemo zvati balansiranom.
aoo nina nina nina ni na nebu ni na zemlji ohoho
...pružajući panoramski pogled na šume, ribnjakA i livadA. Ovi s.m.r.d.lj.i.v.c.i. sa www.klix.ba baš nemaju veze o padežima. :/
Naravno da je sranje kad su nasi ovdje samo za stale, rusevine i socialisticke zgrade
kako nije na zemlji jest na cemu je drugo.
onaj "sprajc" je u stvari ljuljaska... baj d vej... i kuca je fantasticna. http://www.homedit.com/fantastic-balancing-barn-house-in-suffolk-england/
ne bih zivio nikada u ovoj kuci....jednostavno nije to TO !
Bez veze,na sta ovo lici?
njesra
@blala ...mrzilo ga da pravi terasu :)