Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valja uci u ovu kucu pjan, a nemas pojma gdje se ulaz zarotirao
Pa nije ni skupa
Ovako smo se mi ko mali igrali i pravili kućice na drvetu, samo se naše nisu i okretale i bile su vrijednosti od 5KM do 10KM
Hebo ovo da vidis moju kucu na jednu vodu, ne zna se jos na sta lici, ali i moja se rotira, doduse ne oko svoje ose, nego je na klizistu pa se svako pomalo negdje pomakne, cekam da dodje na neku atraktivnu lokaciju, pa cu joj bubnuti potporni. A moja je samo 10.000 i to maraka, ne dolara, pa eto ako je ko zainteresovan ;)