Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno za srat drugo za pisat.
aaaa jesil vidio.... ma Jel moguće.....fakat cemo se edukovati na ovom klixu
Treba cijeli dan pisati i srati i navece pustiti vodu da ustedimo malo. Sta bi u zadnje 2-3 godine, kakvo ispiranje mozgova. Ima li iko da se trzne da pitamo kome placamo ovo sve. Jer isti su troskovi eksplotacije bilo cega. Kome to mi placamo vise.
U nastavku vijesti... naučnici su otkrili da disanje kiseonika značajno produžuje život, što je u redakciji kliksa prahvaćeno sa dozom nevjerice nakon tog za njih šokantnog podatka, nivo njihove zaprepaštenosti je bio ravan nivou kada su u grudama saznali da je voda mokra danima kad je nebo plavo... 🗿🗿🗿😱 !!!
Ne mogu da vjerujem sta pisate
to ptice na grani znaju....hahahaha...klixu klixu
Ma de jbt ko to ne zna 😂😂
Iduce sedmice clanak: kako upaliti svjetlo u prostoriji.
Iduce sedmice clanak: kako upaliti svjetlo u prostoriji.
Kliks se lagano profilise u ozbiljno njesra od portala. Aferim
koji je drugi a koji prvi
ne znam, moj ima samo jedan taster
pa kada ovako glasamo kao sto glasamo i ovaj clanak je naucna fantastika za narode koji zive na ovim prostorima.
Ovo nije nista sta su Danci radili Bosancima daleke 1994.-e kada su ih kao izbjeglice smjestili na neki brod, jer su smatrani divljacima. Pravili bi pokazno grupno setanje brodom te uvodili nase ljude u WC da ima pokazu kako "pustiti vodu" nakon sranja. Mnogi od Bosanaca su bili prenerazeni tim seansama ( od kojih su mnogi bili sa masters i phD zvanjim) ali su sve na kraju skontali, jer su Dancima prevodioci i strucni saradnici bili iz susjednih agresorskih republika.
Manji taster je za malu nuždu a veliki za veću. To svi znaju.
kod mene čučavac, ja to i nemam, neznam iza vodokotlića ima li šta. Tu sakrijem đointe
Svaki put 3 do 4 puta moram pustiti vodu
Ko ima njivu kakati na njivi, dobro za zemljište a guzu brisat travom po mogućnosti kamilicom!