Tajna je u baby ulju
48

Korisnica TikToka otkrila trik za sjajne i čiste površine, da li biste ga primijenili?

I. B.
TikTok/ @mrsjohalshome
TikTok/ @mrsjohalshome
Čišćenje prašine nikome nije omiljeni posao, ali ova korisnica TikTok-a tvrdi da taj problem sada možete riješiti u tren oka! Ona je pokazala svojim pratiteljima kako da se na najlakši način riješe prašine te pritom površinu ostave sjajnom.

Jedino što vam treba je - baby ulje.

@mrsjohalshome

Baby oil uses 🤍 #homecleaning #cleantok #asmr #cleanwithmemotivation #satisyingcleaning #asmrtiktoks #mrshinchhome #babyoil #hacklife

♬ ADCT - MORGAN

@mrsjohalshome na svom nalogu redovno objavljuje savjete za čišćenje koji su postali prilično popularni među njenim pratiteljima.

Pažnju je posebno privukla ovim dječijim preparatom za čije "čistilačke" sposobnosti mnogi nisu znali.

Na videu je prikazano kako tiktokerka koristi ulje kako bi ispolirala frižider, predmete po kući, ali i kožnu jaknu, dajući do znanja da tako, osim što skida prašinu, predmetima vraća i stari sjaj.

"Baby ulje idealno je za čišćenje kožnih površina, ali i onih od nehrđajućeg čelika. Čim ga utrljate na površinu, oduševit ćete se sjajem koji ostavlja iza sebe", objasnila je.

Da površina ne bi ostala masna, višak pokupite kuhinjskom krpom.

Od samog objavljivanja videa, nizali su se komentari, a mnogi su se složili da im ovaj preparat nikada ne bi pao na pamet pri čišćenju.

"Koristim baby ulje za sjaj radijatora. Izgledaju kao novi", komentar je ispod objave.