Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nas uče o higijeni jbt. Pa u Bosni prvi vodovod i kanalizacija rijeseno u Evropi, kod nas se uvijek cipele skidale ,peškiri mijenjali svaki dan itd itd. Pa nije Bosanac uhljup ,vjera ga uči da bude čist Ne znam kome mislite ove clanke poturati
kupanje svakodnevno, ali jednom mjesečno mijenjam vodu
ovo moze uraditi samo onaj ko ne radi, nema djece, zivota, obaveza sem da pise ovakve gluposti.
"Lynsey savjetuje da izbjegavate hodanje po kući u cipelama koje nosite vani, jer se na taj način raznose bakterije koje se vremenom nakupljaju i kasnije ih se teže riješiti." Je li za ovo treba biti espert? Fakultet za vršiti? Vala je i vani danas svakakvih eksperata.
I higejensku gumicu uvijek uzimati novu,a ne prati jednu te istu.
Eto samo smo cekali da nam neko kaze da ne treba nositi cipele u kuci, kao sto dosta poganog "civilizovanog" svijeta radi.
Sad nam trebaju eksperti i za ovo? De baaaaa!!!
Sedmicno je dovoljno
Ko Arapi, nikad...
@spiculus zato si bilestan, usmrdjen. Higijena je 90% zdravlja