Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suljo, Fahro, Dodo, Zlaja, Bakir ima dva.
pravi bogatasi zive van grada u velikim kucama, a ne u nekakvim stanovima.
Ja bi rado jedan ovakav stancic u Londonu...
Raznorazna mraka na jednom mjestu!
ne znam ko su vlasnici samo mi je zao sto nisam ja ....
@Merhunisa De bogati izadje iz svoje kutije i pogledaj kako je svijet velik oko tebe...mrzim ogranicene balkanske papke!
A naš fare ima nekretnine za koje su ove garsnonjere iz članka občni picin dim :)
Ljepši pogled iz mog stana na cigansku Blatušu nego ovaj primjer na slici.
Ima li naseg Zlaje i Fahre?
A Koke??
Nemaju ni bakir ni fahro pare za ovo, njima je glavno da su neko u svojoj mahali koja se zove bosnjakistan u BiH i koju bi rado mijenjali za ovaj apartman ali nema potraznje, nego je uspjesno rentaju za uhar...
I NAŠ TIM IMA JEDAN APARTMAN
Kad bi mi neko dzabe dao stan u Londonu ja opet ne bih tamo zivio, prodao bih ga i otisao negdje drugo. Ima mnogo boljih mjesta za zivot.
Djabe im sve, ja sam u Svrakinu najsretnija, u mom Sarajvu i Bosni Ponosnoj, nebi se za sto ovakih zgradurina mjenjala.