Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7.500 $ mjesecno ? To nije puno za ovaj luksuz u centru Dallasa ako se uzme u obzir da je negdje noćenje samo 1000$. A da mi se svidja...pa eto prezivio bi nekako :P
meni se svidja
Terasa ko \' moj čitav stan !
Nema topline bez heklanja na TV-u i goblena na zidu
ima se moze se ! ( sto kod njih znaci nabacat i nakupovati posto - po to, pa sad dal se slaze sa bilo koijm detaljem...to je sasvim druga prica! moderno jeste ali nepovezano TOTALNO... )
lafo svima ovo neukus, eto nek je ukus i gotiva vasih 40-60 kvadratica, to je toplina, sta ces kad niste vidjeli dalje od mjesne zajednice
sasvim je ukusno, ako ništa, bolje je od onog Trumpovog kiča s pozlatama i grčkim stubovima, što ste objavili neki dan
Sta je ovdje luksuzno bgt....?????? :)))))))
erotika nema sta :D
Totalno moderno www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com
no me gusta
BBI hala
Po meni, ovo je ogroman prostor bez ikakve topline i ljepote doma...dzaba sav trud, \"najmodernija\" oprema i luksuzan namjestaj kada djeluje tako hladno i nepristupacno. Novac mozda kupuje luksuzan stan ali ne kupuje dobar ukus.Vise volim svojih 55m2 ispunjenih kreativnim neredom :)
Bez imalo ukusa, stvari samo natrpane bez kakvog rasporeda, nemate vi pojma sta znaci modernost i smisao za ukus..