Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva agresivna propaganda protiv Katara. Od alkohola, LGBT, pozar pored fan zone, smjestaj, prava zena. Sustina je da vecina, usudim se reci 70 posto posjetilaca dolazi iz drzava sa nizim standardom zivota, losijim zdravstvenim sistemom, vecim stepenom korupcije, vecim stepenom sigurnosnih rizika itd. I takvi drze moralne lekcije Kataru. Rezime: mainstream mediji + prikrivena mrznja prema islamu. Tacka
I gdje problem??Bezobrazni Bošnjo na Vlašicu trazi za Novu Godinu 3000km..za 3×3 bazencic i ležaljku u Blagaju 200 po nocenju...A ovo vam senzacija???
Nevjerovatno je koliko ljudi na zapadu pjene na Katar. Odakle im pravo da igraju istu igru kao mi? Jos, da organizuju? Pa ovo je kraj svijeta. Oni trebaju da rintaju za nas, budu nasi robovi, ciste WCe, rade za dolar na dan...svijet se naopako okrenuo.
ne znam ni sta su ocekivali od kozo#*ba
hebes fudbal i katar, za cijenu 3 dana u Kataru se mozes minimalno sedmicu provesti u Europi
Ne znaju Arapi šta je kontejner, navikli oni na šatore.
Fuj!! Nikada nisu trebali dobiti organizaciju, a ovo je samo jedan od dokaza.
A na stadionu u englenskij po koliko ono cijene hamburgercica ?
Ocigledno klix ima nesto protiv Katra. Kolko su bila prenocista na ostalim prvenstvima. Ovo je najbolje organizovano SP do sad.
kako izgleda apartman od 200eura u neumu
Je l' u ćenifi flaša ili ibrik?
Ne vidim problem.. sasvim sve ok.. prosuli vodi po podu, nesto po tom ormaricu isprskali i unutra isto i sad kao ne valja soba… ok jedino one cijevi zelene su bolje mogli sakriti ali sve je sasvim ok.. po ovim kriticarima majmunima ispade busi ti iznad glave dok spavas i farba plafon.. kao oni eto kompetentni.. klosari i bagra evropska se tamo sjatila..
Skuplji smjestaj u Sarajevu
Nem svinjetine. Ne mogu se najesti.
Pa nek idu u Hotele ako im se ovo ne svidja. Jednostavno rješiv problem. Ista situacija u svakoj zemlji. Kome se ne svidja hostel, neka ide u Hotel.
Wow..kako pronicljivo
Ali nema dovoljno ni hotela!
Kao na rvatskom primorju