Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje kupovati u Mega marketu četvrtkom kada je 10% sniženje na sve čak i na artikle koje su sniženi,U Konzumu je sniženje 10% srijedom,Merkator četvrtak,Amko petak.Bingo ne daje nikakve popuste.
Ko može uštediti,mogu uštediti,uhljebi koji imaju duplo veca primanja od radnika u privatnom sektoru i još bio dodao za one koji rade kod privatnika a i one koji su na budžetu i koji samo gledaju kako se kome uvaliti u goste da jedu,piju a kad treba njima doci na ručak kuci onda im je to trošak i kažu u poslu smo nemamo vremena,e zato nema više družbe drugovi,lijepi Facebook sta ima, kako ste,sretan rodjendan,sretno i nema ni za kog troškova kad ste odlucili tako,sve ima granicu.
Zar toga stvarno ima?!
Ne kupovati?
Malo ispod jakne malo u korpu i kad izbalansiras solidno prodjes
Najbolji savjet je nikad ne ici gladan u kupovinu. U tom slucaju kupujes sve sto vidis da se moze pozderat.
Odes i kupis ono po sta si dosao, a ne jos 130 nepotrebnih stvari kao moja zena 🙂
Jednostavno