Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad nek mi strucnjaci objasne koji hladniji zrak da ubacim ventilatorom izvana, u kuci mi je temp 25°C, a vani je 30°C. Ima smisla povremeno uvodjenje svjezeg zraka, ali da je hladniji nigdje veze.
Nikako, 21. je vijek, ugradiš klimu i uživaš.
Nemoj govorit onda "noorod je glooodon"
1) Piti od mente, tjera na znojenje i pomaže. 2) Kupati se mlakom vodom 3) Spavajte goli!
Djurine kućne čarolije
Vanjske roletne i klima, dobitna kombinacija
Zasto ne koristiti klima uredjaje kad su vrucine? Pa to je normala na zapadu. Kod nas glavne ustanove nemaju klime. Odes u opstinu i vidis ih 'podbuhle' od vrucine, a mozak kljuca. Nije ni cudo sto su sluzbenici ljuti kad im odes. Da ovi politicari poboljsaju standarde umjesto sto SAMO razmisljaju o svojim platama, svima bih bilo bolje barem 10% jer im iz mozga ne bih kipilo od ovih vrucina.
u kojoj zabiti ti zivis
Nema trika da se na glavu nasadis...samo klima dobra i to je jedino rjesenje
Ovo sa vodom i ledom nikako ne probati. Vodene cestice koje se tako rasprse po prostoriji stvaraju visoku vlaznost vazduha, koji je onda teze rashladiti. Jedna od funkcija klime je i isusivanje vazduha u prostoriji koji je onda lakse razhladiti.
Borim se sa vrućinama...klimu nemam :-(, nego ventilator koji je uključen skoro cijeli dan. U Hercegovini je najtoplije ali oni skoro svi imaju klimu pa i ne osjete tih 40 C. Na more opet neću ići i ventilator je spas, ali od 7.7 temperature ispod 30. Prvi dan Bajrama ugodnih 23C :-).
Klima je jedini spas od ovih vrućina.
Kod mene gori u stanu, zadnji sprat a sunčana strana😂. Nisam željela klimu u stan pa kako god nam bude, izduramo. Po noći je promaha u stanu, ne može se spavati drugačije, a ujutro stavim vanjske roletne i tako do aksama. Ali neka meni ljeta🥰
Ako možeš da iebeš bez kurca - možeš i da rashladiš gajbu bez klima uređaja.