Top Meblo Home Info
0

Kako urediti prostor u potkrovlju

Sponzorirani članak
Ugaona garnitura Don Carlos
Ugaona garnitura Don Carlos
Prostori u potkrovlju se ističu atraktivnošću i osobitošću te su kao takvi privlačni za stambene prostore. No, atraktivnost nosi i izazove vezane uz uređenje i opremanje zbog kosih krovova i nepravilnosti koje oni čine. Upravo iz tog razloga, javlja se strah kod pojedinaca da ovi stanovi nisu jednostavni za uređenje.

U potkrovlju često žive arhitekti i umjetnici, jer upravo u uređenju ovakvih prostora mogu iskazati svoje kreativne potencijale. Kako biste maksimalno iskoristili površinu ispod kosina stropa, opremite dom namještajem izrađenim po mjeri, koji će se kao takav u potpunosti uklopiti u prostor. Ugradbeni ormari su idealni za ovakve stanove. Visina nadozida uvelike će definirati veličinu iskoristivog prostora. Zonu uz nadozid možete iskoristiti na više načina. Predlažemo ugradnju kliznih stijena na udaljenosti 60 - 80 cm u cijeloj dužini kako bi taj prostor iskoristili za spremišta. Na ovaj način iskorištavate najniže dijelove. Garnituru za sjedenje možete postaviti u neposrednu blizinu, jer i ona može biti smještena u nižoj zoni.

U salonu Top Meblo možete naći ovu veoma kvalitetnu ugaonu garnituru naziva "Don Carlos", koju vam danas predstavljamo. Pored velikog spremnika za posteljinu i dodatka za spavanje, ova garnitura posjeduje širok dijapazon tkanina tako da je možete urediti prema vlastitom nahođenju. Uz nju ćete dobiti četiri velika i četiri mala jastuka, a o kvaliteti ove garniture govore i podaci da su nogare napravljene od inoxa, a letvice od latofleksa. Ova ugaona garnitura može biti vaša za samo 2.069 KM.

Ovom prilikom izdvajamo sto "Lambada" čija cijena je snižena za 35% i sada košta 382 KM, ormar "Dva krila" koji je snižen za 20% i njegova cijena je 199 KM, te stolicu "Lisa" čija cijena je prepolovljena i ona sada košta samo 79 KM.

Vikendom režemo cijene u salonima Top Meblo u Sarajevu i Tuzli. Posjetite nas i uvjerite se u nevjerovatna sniženja, do čak 70%. U Tuzli se nalazimo u Rudarskoj ulici 31, a u Sarajevu na Stupu.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destinacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.