{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako urediti prostor u potkrovlju

S
31.5.2010. u 11:38
0
0
Kako urediti prostor u potkrovlju
0
Kako urediti prostor u potkrovlju
Ugaona garnitura Don Carlos
Prostori u potkrovlju se ističu atraktivnošću i osobitošću te su kao takvi privlačni za stambene prostore. No, atraktivnost nosi i izazove vezane uz uređenje i opremanje zbog kosih krovova i nepravilnosti koje oni čine. Upravo iz tog razloga, javlja se strah kod pojedinaca da ovi stanovi nisu jednostavni za uređenje.
U potkrovlju često žive arhitekti i umjetnici, jer upravo u uređenju ovakvih prostora mogu iskazati svoje kreativne potencijale. Kako biste maksimalno iskoristili površinu ispod kosina stropa, opremite dom namještajem izrađenim po mjeri, koji će se kao takav u potpunosti uklopiti u prostor. Ugradbeni ormari su idealni za ovakve stanove. Visina nadozida uvelike će definirati veličinu iskoristivog prostora. Zonu uz nadozid možete iskoristiti na više načina. Predlažemo ugradnju kliznih stijena na udaljenosti 60 - 80 cm u cijeloj dužini kako bi taj prostor iskoristili za spremišta. Na ovaj način iskorištavate najniže dijelove. Garnituru za sjedenje možete postaviti u neposrednu blizinu, jer i ona može biti smještena u nižoj zoni.

U salonu Top Meblo možete naći ovu veoma kvalitetnu ugaonu garnituru naziva "Don Carlos", koju vam danas predstavljamo. Pored velikog spremnika za posteljinu i dodatka za spavanje, ova garnitura posjeduje širok dijapazon tkanina tako da je možete urediti prema vlastitom nahođenju. Uz nju ćete dobiti četiri velika i četiri mala jastuka, a o kvaliteti ove garniture govore i podaci da su nogare napravljene od inoxa, a letvice od latofleksa. Ova ugaona garnitura može biti vaša za samo 2.069 KM.

Ovom prilikom izdvajamo sto "Lambada" čija cijena je snižena za 35% i sada košta 382 KM, ormar "Dva krila" koji je snižen za 20% i njegova cijena je 199 KM, te stolicu "Lisa" čija cijena je prepolovljena i ona sada košta samo 79 KM.

Vikendom režemo cijene u salonima Top Meblo u Sarajevu i Tuzli. Posjetite nas i uvjerite se u nevjerovatna sniženja, do čak 70%. U Tuzli se nalazimo u Rudarskoj ulici 31, a u Sarajevu na Stupu.


Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destinacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: