Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mlade na slici što se opremila ko da u Krškom radi
Samo parni cistac! Ja svoje cistim parnim cistacem (mala okrugla cetkica) i budu kao nove. Bez hemije, bez mnogo ribanja, par poteza cetkom je dovoljno i ide veoma brzo. Ranije sam cistila aktivnim hlorom, jest da ih ocisti brzo bez ribanja i efikasno, ali i ugusi.
U tekstu stoji "....sredstvo za izbjeljivanje kiseonika.." Pitanje za Klix: Koje je boje kiseonik (kad se vec treba izbjeljivati)?
Parnim čistačem?
u startu ugradis fuge protiv pljesni i antibakterijske i miran si...ali raja konta kupit cu one 30% jeftinije...i poslje ih dodje skuplha pita od tepsije...
Ou sto sam jednom mogla nagrabusiti s “izbjeljivacem hlora”, odnosno natrijum hipohloritom, Domestosom. Tad sam naucila da je bolje ako te kiselina sprži nego baza.