{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako napraviti svjetleće efekte na podu?

S
14.6.2010. u 08:57
0
0
Kako napraviti svjetleće efekte na podu?
0
Kako napraviti svjetleće efekte na podu?
Podne obloge od zida do zida se i dalje koriste u određenim prostorima boravka, bilo da su stambeni ili javni. Svjetleći efekti po podnoj oblozi daju dodatnu kvalitetu, radilo se o funkciji vođenja kroz prostor, svjetlećoj poruci u obliku natpisa, logotipa i slično, ili samo nasumice "posipanim" svjetlećim tačkicama po podu.
Napajanje svjetlovoda svjetlom iz minijaturnog LED izvora je dostatno za nenadmašne krajnje efekte, a uz dodatak isto tako minijaturne elektronike omogućeni su dinamični efekti. U spojnicama keramičkih pločica također se mogu pojaviti završeci svjetlovodnih vlakana. U kontrastu mraka označavaju pravilan raster ili strukturu mozaika na oblozi plohe. Postavljanje iziskuje malo više strpljivosti i saradnje s izvođačem obloge, ali rezultat je jedinstven i neponovljiv.

Danas predstavljamo ugaonu garnituru "M56". Ova garnitura se sastoji od trosjeda, dvosjeda, ugla od 94 stepena i otomana. Trosjed se može razvući, tako da se na njemu može i spavati. Pri izradi je upotrijebljena visokokvalitetna spužva, a ovaj set je presvučen od prirodne goveđe kože. Njegova cijena je samo 3.042 KM.


Pored akcije "Vikendom režemo cijene", u toku mjeseca juna provodimo akciju "Sve za ljubav". Svim parovima koji donesu kopiju vjenčanog lista, mlađeg od godinu dana, odobrava se popust od 20% na sve izložene proizvode. S obzirom na već postojeće akcije i sniženja, ovaj popust mladim bračnim parovima omogućit će kupovine pojedinih artikala po cijenama sniženim i do 70% od istaknute cijene.


Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postat će omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje također možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.


Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: