{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako napraviti svjetleće efekte na podu?

S
14.6.2010. u 08:57
0
0
Kako napraviti svjetleće efekte na podu?
0
Kako napraviti svjetleće efekte na podu?
Podne obloge od zida do zida se i dalje koriste u određenim prostorima boravka, bilo da su stambeni ili javni. Svjetleći efekti po podnoj oblozi daju dodatnu kvalitetu, radilo se o funkciji vođenja kroz prostor, svjetlećoj poruci u obliku natpisa, logotipa i slično, ili samo nasumice "posipanim" svjetlećim tačkicama po podu.
Napajanje svjetlovoda svjetlom iz minijaturnog LED izvora je dostatno za nenadmašne krajnje efekte, a uz dodatak isto tako minijaturne elektronike omogućeni su dinamični efekti. U spojnicama keramičkih pločica također se mogu pojaviti završeci svjetlovodnih vlakana. U kontrastu mraka označavaju pravilan raster ili strukturu mozaika na oblozi plohe. Postavljanje iziskuje malo više strpljivosti i saradnje s izvođačem obloge, ali rezultat je jedinstven i neponovljiv.

Danas predstavljamo ugaonu garnituru "M56". Ova garnitura se sastoji od trosjeda, dvosjeda, ugla od 94 stepena i otomana. Trosjed se može razvući, tako da se na njemu može i spavati. Pri izradi je upotrijebljena visokokvalitetna spužva, a ovaj set je presvučen od prirodne goveđe kože. Njegova cijena je samo 3.042 KM.


Pored akcije "Vikendom režemo cijene", u toku mjeseca juna provodimo akciju "Sve za ljubav". Svim parovima koji donesu kopiju vjenčanog lista, mlađeg od godinu dana, odobrava se popust od 20% na sve izložene proizvode. S obzirom na već postojeće akcije i sniženja, ovaj popust mladim bračnim parovima omogućit će kupovine pojedinih artikala po cijenama sniženim i do 70% od istaknute cijene.


Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postat će omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje također možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: