Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koristiti klimu u Bosni ili Dubajiu nije isto. Oni imaju velike rupe u na plafonima i postavku u cijelom stanu, kući npr 23 stepeni. Cijeli dan ta klima u tom stanu se polako dozira i održava zadanu temperaturu. Ta klima radi na struju. Obrnut proces je zimi samo na gas gdje radi grijanje tj piše iz tih klima toplo. Daleko smo mi od toga jer nemamo love za te sisteme koji koštaju preko 6000 eura i vise
Pa je li to kao u nekim kafićima kod nas, sa stropa kroz neke rešetke kao pomalo hladi? Ne razumijem se u to, a interesuje me sad kakve su to klime.
Još malo, pa nećemo ni cenifu znati koristiti bez savjeta
Otvori ovo a nemam klime, evo propuh napravio a ko i da nisam,nimalo da puhne.