Como kao savršen izbor
112

Kad svaki komad priča svoju priču: Do doma iz snova uz najveći salon dizajnerskog namještaja u BiH

Como salon namještaja
Como salon namještaja
Osim što nam je potreban za lakši i udobniji život, namještaj ima i svoju dekorativnu svrhu te je obično ono prvo što primijetimo kada se nađemo u nekoj prostoriji. Como, najveći salon dizajnerskog i italijanskog namještaja u BiH, s razlogom je poseban jer nudi unikatne komade koji ga izdvajaju od ostalih.

Nevjerovatno je kako namještaj može transformisati neki prostor i unijeti u njega osjećaj udobnosti, elegancije i stila. Svaki komad sa sobom nosi priču, stvarajući atmosferu koja odražava lični pečat njegovog vlasnika. Zato, nije ni čudno što mnogi ovom segmentu posvećuju posebnu pažnju.

U BiH se može pronaći veliki izbor salona namještaja, kako onih domaćih, tako i svjetskih brendova, a jedan koji se izdvaja svojom raznolikom ponudom i uslugama je Como.

Como je najveći i najekskluzivniji salon dizajnerskog namještaja u BiH sa sjedištem u Banjoj Luci. Prostire se na 4.000m2 izložbenog prostora i već po samom otvorenju u ponudi je imao više od 50 vrhunskih svjetskih i domaćih brendova sa preko 3.000 artikala, što se do danas samo uvećavalo.

U skladu s najnovijim svjetskim trendovima, u ponudi Coma dominira italijanski namještaj, čiji primjerci su se do sada rijetko gdje mogli naći na našem tržištu.

Como salon namještaja
Como salon namještaja

Tu su i brendovi iz Njemačke, Holandije i drugih zemalja, a ističu se Poliform, Calligaris, Veneta Cucine, Villeroy&Boch, Kartell, Calia Italia, Nobila, Nova Luna, Magis, Serta, Vondom i mnogi drugi. Što se tiče domaćih i brendova iz regiona, u ponudi su Artisan, Gazzda, Atlas kao i novi domaći brend Volumen, koji su potvrdili svoj kvalitet osvajanjem nagrada na prestižnim sajmovima.

Prepoznajući zahtjeve tržišta, nastala je potreba i za otvaranjem Projektnog biroa u Sarajevu te je sada informisanje o ponudi i uslugama Como salona moguće dobiti i u ovom gradu.

Osim kupovine namještaja, Como nudi i uslugu projektovanja i opremanja interijera

Ono po čemu se salon još ističe je to da, osim prodaje, nudi i usluge opremanja i projektovanja enterijera sa stručnim timom arhitekata i dizajnera. Ukoliko niste sigurni kako kvalitetno organizovati i iskoristiti prednosti svog prostora, a istovremeno prikriti njegove eventualne nedostatke, uz tim Coma to će se pretvoriti u čas posla.

Como salon namještaja
Como salon namještaja

Cilj ovog salona je da kreira savršen prostor u kojem će neko boraviti ili - da onaj postojeći osvježi i obogati novim detaljima. Fokusirani su na pronalazak originalnih komada namještaja koji će "govoriti" u ime svog vlasnika. Ponudu često dopunjavaju novitetima, dok se uvijek mogu pronaći i proizvodi različitih brendova sa promotivnim cijenama.

Kroz širok asortiman, potencijalni kupci, kao i posjetitelji salona imaju priliku zaroniti u svijet elegancije i sofisticiranosti, koji odgovara svačijem budžetu. Materijali, boje, oblici - namještaj u ovom salonu oduševiti će vas svojom kvalitetom i profinjenošću, a sigurno je da će vam poslužiti i kao inspiracija u uređenju vlastitog životnog prostora.

Como salon namještaja
Como salon namještaja

Como će se uskoro predstaviti i na sajmu namještaja Sarajevo4Walls u periodu od 25. do 28. aprila u Zetri, što će biti idealna prilika da pogledate dio njihove ponude.Tamo će pokazati najnovije trendove u ovoj oblasti, ali i uspostaviti kontakt sa kupcima.

Više informacija o Como salonu namještaja potražite na web stranici www.como.ba kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.