Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"klanjali bi se svakom zelenom listiću." Hmmm... miriše na herezu. Oprez, možda je zamka.
do pojave hriscanstva srbi su se molili biljkama....najcesce su to bila neka upecatljiva i stara stabla....iz tog vremena je ostalo vjerovanje da je naprimjer tisovina sveto drvo...to su preuzeli od srba i muslimani koji tisovinu smatraju svetim drvetom
glup si jaro....srbi i danas postuju te svoje obicaje.....svako selo koje se jos sjeca tih obicaja na odredjen datum iznosi kod tog drveta ili slicnog svetista hranu i pice i cascava sve prolaznike....to se zove masla...i dana imas jako puno sela koja postuju te obicaje kod srba......jesi li cuo da jedno selo nije pet godina dalo da se radi auto put u srbiji radi hrasta?
pa drvo je biljka....bar je bilo do pojave bosnjaka :)))...ili sta naprimjer reci kad se bosnjaci mole kamenoj stjeni?...ili kad milioni muslimana ide svake godine da vidi neki kameni blok i da mu se moli?...ludilo :)
prelijepo.
klanjam se Onome ko ih je stvorio :)
SonOfAphrodite ... a, ti izdrkotina.
Sine od afrodite napuši se kite