Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni Bakir nije znao da se prodaje inace bi on to uzeo :)
što nisam bolje loptu šuto
i ja sam prodao golfa 2 i zaradio 1000 KM
volis zapadnu kulturu pa *** ti mater arapsku govnarsku naftasku ,sluziouu si u kolonizatorskoj vojsi koja je ne tadko davno drzala pola danasnjeg africkog azijskog svijeta i,da ne spominje sjevernu ameriku ,eksplatisala do maximuma pa samo koliko su dragog kamenja ,zlata i drugih plemenitih metala iz indije i africkih kolonija eksplatisali pa mogu komotno 200 da nista ne rade a da zive ko lordovi ,
200 godina
haha....ekploatisati...eksplOatisati...cuj eksplatisali, jel vas tako uce po uglednim sarajevskim skolama?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kupio za 2 mil, ulozio 5 mil, prodao za 20 mil i zaradio 12 mil hahaha, e moji novinari.
Izgleda da se neko "ugradio"...
A prljavi pljackas nije imao problema iskesirati toliki novac za vilu,ljubitelj zapadne kulture,800 mil.eura,da nije zalosno smijao bi se covjek,prljavi beduini,koji su zloupotrijebili bozije davanje,blago koje pripada citavom tom narodu,jednostavno prisvojili i trose nemilice.Ali,eto,blizi vam se kraj,nadam se da ce vas poklopiti da nemoze jedan glave podic,jet druge kazne za vas osim nestanka nema,sta ste uspjeli da uradite!
amin
Pa je li za 20 ili 12?
Ni jedno ni drugo
da je mene pitao ja bih dao vise! ;)
Nije ni malo naivan,zna on kome ce je prodati..
Svaka cast stoperu "Chelseaja" (:-))))) ako je ovu kucu kupio za 2 miliona.
valja ovo ugrijat