Brend iz Tešnja
81

InterHome donosi nove dimenzije namještaja u Sarajevo: Otvoren prvi Mobello showroom u BiH

Otvoren Mobello Showroom u Sarajevu
Otvoren Mobello Showroom u Sarajevu
InterHome donosi Sarajevu novu dimenziju dizajna u oblasti namještaja od punog drveta i enterijera u segmentu premiuma i luksuza. S ponosom predstavljaju svjetski priznati brend luksuznog namještaja Mobello u jedinstvenoj atmosferi ambijenta i kvaliteta na visokom nivou, čiji je showroom otvoren u petak, 19. aprila.

Mobello je ponosni, domaći brend, ručno izrađenog dizajnerskog namještaja od punog drveta, s korijenima u Tešnju. Već godinama je uspješan i popularan brend u SAD-u i Evropskoj Uniji, posebno na području Njemačke. Ovi premium komadi namještaja se nalaze u desetinama prestižnih salona u svijetu, a od sada su dostupni i u Sarajevu.

Mobello u Bosni i Hercegovini već uveliko krasi domove, apartmane na planinama, kao i mnoge luksuzne restorane.

Otvoren Mobello Showroom u Sarajevu
Otvoren Mobello Showroom u Sarajevu

Mobello asortiman razvija se u tri ekskluzivna dizajnerska pravca: Primera, Moku i Uniqa , koji su plod kreativnosti i mašte talentovanih domaćih dizajnera. Od skandinavskog stila uz Primeru, preko Mid-Century Modern kroz Moku kolekciju, do apsolutnih remek djela Uniqa kolekcije čiji dizajn i kvalitet izrade veoma uspješno konkurišu na najvećim evropskim i svjetskim sajmovima, kao što su IMM u Kelnu, M.O.W., HPMKT u Američkom High Pointu, te mnogim drugim.

Ovaj brend je ponosni vlasnik već pet prestižnih nagrada za dizajn, a ovogodišnje priznanje dolazi u obliku čuvene Red Dot nagrade, jednog od najprestižnijih svjetskih priznanja u svijetu dizajna, za stolicu Uniqa Sagrada.

Otvoren Mobello Showroom u Sarajevu
Otvoren Mobello Showroom u Sarajevu

Mobello je prepoznatljiv i po svom projektu "MC4F- Mobello Cares for Forrest"- gdje svaki kupac dobiva vlastito zasađeno stablo i QR kod sa lokacijom stabla.

"Ponosni smo jer smo realizovali ovaj logičan i važan korak za Mobello, te u Glavnom gradu Bosne i Hercegovine učinili ga dostupnim. Sarajevo, i Bosna i Hercegovina zaslužuju puni pristup organskoj formi, vrhunskom kvalitetu, uz potpuno zatvoren prirodni ciklus i isključivo prirodne materijale, sa Mobellom se postaje dio prirode i trajnosti", poručuje InterHome tim.

Pozivaju vas da posjetite Mobello showroom na adresi Džemala Bijedića 311, Ilidža.

Za više informacija, pratite profile InterHome Sarajevo na društvenim mrežama i budite korak ispred u svijetu kvaliteta i luksuza.