Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIJESITE SE POLITICARA I BIT CE JOS LAKSEEE HEHEHE ....prljavih.....
Jel treba i serdzade da se kutarisem? Mislim kako cu onda klanjat 5 vakata?
matreti prvo se rijesi te olinjale macke. podsjeca na Resident Evel 2
Sviranje q..cu da ga m..a slušaju, znaš kako sam ja raspoložen i svi moji u kući kad nismo gladni i kad znamo da smo poplacali sve kredite i svim haračlijama namiri harač, u protivnom ubacuj i izbacuj šta ti je volja biti bolje neće.
od kad se pojavio instagram, ove gluposti su opasno uzele maha preko influenserski koje promovišu vegansku ishranu i paganske vrijednosti. Da se ja za nešto pitam, za svaku millenial/hipster/vegan/lifestyle glupost koju milenijalci objavljuju, kažnjavao bih udarcem biča u leđa za svaku pojedinačnu objavu.
Ok hvala ti fenge šuiju