Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smradovi
ja civilizacije ***te mada ajde, zna se da su arapi donijeli cistocu i mirise za svojom kulturom dok su evropski kraljevi spavali na slami ovi ovamo su uzivali u cistoci Kad vidjese vrli civilizovani kraljevi ljepotu arabije i kakve su zene tamo, namirisane i lijepe za razliku od evropskih govedarica... Vidjese 'gospoda' priliku za pljacku... Nije mi uopste cudan podatak kada pogledas historiju, cuvaju neki tradiciju :D jbg sto je kuga satrala evropu nego radi prljavstine.
Evropljani su smrdili. Balkanci vonjaju otkad postoje.
Ne mogu da vjerujem da ljudi mogu zivjeti u stanovima bez kupatila, Pa to mi je nezamislivo. Kod nas vecinom i na selu imas kupatilo u kuci.
Svejedno opet je to tuzno, zamisli samo reda ujutro za tusiranje. Mada vjerovatno se i ne tusiraju tako cesto.
bez kupatila...bez kupatila..2000000 ljudi... u Francuskoj... wtf!
oni vole samo da se naparfemisu hahaha :D
hahahha a za to im ne treba kupatilo...a najgore je kad neko pokusa svoj smrad prekriti parfemom fuuuiii xD
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poslovica - bolje kuća sa halom nego posao bez nje
ne kontam