Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam sličnu vikendicu u blizini Podlugova
trazim poso
u ovakvom ambijentu se obicno pornici snimaju
Uzalud ti english landscapes kad im kisa pada svaki dan, genije. I bas ce on zivjeti na bijelim doverskim liticama, haha. Nego ti ukucaj \"Gloucestershire\" pa malo usporedi sa slikama ovoga gdje lik trenutno zivi. Ovo ti je u stvari samo jos jedan u nizu primjera na sta sve zensko moze nagovoriti covjeka, to ti je sva prica.
@glup ..de malo googlaj \"white cliff of dover\" i \"english landscapes\" pa pogledni :)
\"Glumac koji se namjerava \"skrasiti\" sa svojom britanskom zaručnicom odlučio je prodati svoj dom u Kaliforniji, jer se namjerava preseliti na Otok.\" Budala, iz ovakve ljepote u sivu, prljavu i skucenu Englesku gdje svaki dan pada kisa. Zaplakaces ti za Kalifornijom, samo polako.
kolika je okucnica i jeli plodna zemlja
@bosančeros ...yarane, moja čitava vikendara more stat\' u njegov antre :)))...sa sve alpskim krovom...
sarajlijice,razlika s je sto kod njega u basti setaju lijepe hostese i paunovi a kod tebe krezava nana u dimijama hihihih
baš mi se sviđa vila,,samo ima posla oko pranja prozora a ostalo da i ne pričam,,
Paše li zamjena Davide, sve sa mog profila uz tvoju doplatu?
@007 ..ono...omjer 1 : 1000 :)