Inovativni uređaji
15

Dani su prekratki da stignete čistiti i kuhati? Ova dva kućanska aparata kriju tajnu života bez stresa

AENO robotski usisivač
AENO robotski usisivač
Posebne praznične i druge ponude za kupovinu različitih uređaja ne donose uvijek proizvode koji će nam istinski poboljšati svakodnevnicu. Često nas u tom moru atraktivnih ideja, kad dođemo kući s kesama i dalje čekaju one većini nas dosadne obaveze - kuhanje i čišćenje.

Kada zbog svakodnevne gužve i frke vidimo da nam je dom neuredan, a hrana neizbalansirana, shvatimo koliko to utječe na naše raspoloženje i kvalitet života. Zbog toga u nastavku možete pronaći načine da se riješe ti problemi, a odgovor smo našli u dva revolucionarna proizvoda relativno novog brenda na našem tržištu AENO.

Danas kada je vrijeme jedan od najvrijednijih resursa, trebaju nam proizvodi koji transformiraju našu kućnu rutinu. Jedan od njih svakako je AENO robotski usisivač RC3S - tehnološki napredan i dizajniran s razumijevanjem stvarnih potreba modernih domaćinstava.

Evo ko će bez pobune usisati i obrisati sve podove

Zamislite malog i vrijednog pomoćnika koji se samostalno kreće po vašem domu i dok vas nema tu, čisti različite vrste podova, prilagođavajući se svakom nivou nečistoće i nereda. To znači da više ne morate provoditi sate usisavajući, već to dragocjeno vrijeme možete provoditi u opuštanju ili bavljenju drugim aktivnostima s vama dragim ljudima, znajući da će vaši podovi biti čisti, bez obzira da li ih prekrivaju parket, laminat, tepisi ili pločice pa i onda kad imate kućne ljubimce.

Posebno je važno istaći da AENO robotskim usisivačem RC3S upravljate putem aplikacije s bilo kojeg kraja svijeta, a možete mu davati i glasovne naredbe, što pruža kontrolu i dok ljuljate svoju bebu ili kuhate.

Njegova izdržljiva baterija omogućava i do 130 minuta neprekidnog mokrog i suhog čišćenja nakon jednog punjenja od pet sati.

AENO robotski usisivač RC3S
AENO robotski usisivač RC3S

To znači da će vaš novi personalni asistent besprijekorno očistiti svako prostrano područje do 150 m², a sa mogućnošću podizanja od 18 mm, AENO robotski usisivač RC3S uspješno prevazilazi sve prepreke, prelazeći pragove, kablove i visoke tepihe. Birajte Turbo način čišćenja područja koja su u velikom neredu ili Spot načina za precizno usisavanje, a tačno mapiranje prostorije usisivač je izvršiti uz pomoć LiDAR tehnologije i 15 parova senzora.

Miješa, kuha, blenda: Stigao je vaš lični kuhar

Kada smo riješili pitanje ko će bez pobune usisati sve podove u vašem domu, prelazimo na rješavanje obaveze kuhanja i predstavljamo AENO Blender & Soup Maker TB1. Kako mu i ime govori, ovaj uređaj je više od običnog kuhinjskog aparata. Ima opcije da miješa, kuha i blenda u jednom ciklusu, baš kao i obična šerpa, dakle pruža vam pomoć kao lični kuhar jer u njemu brzo i lako pripremate zdrava i ukusna jela.

Bilo da imate male izbirljivce ili velike ljubitelje zdrave prehrane, s ovim uređajem možete biti sigurni u kratkotrajnu pripremu i ukusne rezultate, bez hrpe prljavog suđa i uz više vremena za uživanje u obrocima i drugim aktivnostima. Jednostavno stavite hranu, podesite željeni način rada, pritisnite dugme Start i pričekajte da bude spremna.

A šta sve možete spremati? Krem supe i kašice za bebe, bademovo ili sojino mlijeko, razne žitarice, čorbe, povrće i voće, smoothie i još mnogo toga. Osim što će vam pomoći, ovaj AENO uređaj će vas inspirisati da osmišljavate i kuhate zdrava i ukusna jela za cijelu porodicu. Njegovih osam oštrica od nehrđajućeg čelika pri velikim brzinama temeljno melje čak i najtvrđe namirnice, a pogodne su i za drobljenje leda.

AENO Blender & Soup Maker TB1
AENO Blender & Soup Maker TB1

Uz šest automatskih programa za različite sastojke ili vrste kuhanja, savršeno blendanje i samostalno čišćenje, ovaj uređaj možete ponijeti svuda sa sobom i kuhati bez šporeta i raznog suđa. Bez potrebe da provodite puno vremena u kuhinji i kulinarske doživljaje koji će postati najljepše uspomene.

AENO robotski usisivač RC3S može stići na vašu adresu u samo nekoliko klikova narudžbom na Plus.ba i BigBang.ba web shopovima. I AENO Blender & Soup Maker TB1 u ponudi je u tri varijante na istim mjestima Plus.ba i BigBang.ba.