Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je za one koji vise ne znaju sta da si kupe u zivotu koji su isprobali i kokain i heroin i musko i zensko...........
Ako ima struju,plin,dobar internet,nesto za pojest i popit. i nesto dobro za guziti sto da ne ;-)
Bi!
Jes' odvratno.
BOLJE MU JE NEGO MENI MILION PUTA. ON NE ČEGA 150 € PO 10-15 DANA ZAKAŠNJENJA DA BI OD TE BIJEDE PLATIO SVE REŽIJE, MJESEC DANA SE HRANI, KUPOVAO LIJEKOVE I SVE OSTALEOBAVEZE. NARAVNO DA NE MOŽEDOTEĆI NI BLIZU ZATO I JESMO MI PENZIONERI I GLADNI I ŽEDNI I BOLESNI I NESRETNI A ŠTO JE NAJGORE P O N I Ž E N I. ČETRDESET GODINA SMO MI RADILI DA BI U STAROSTI IMALI ALI..............NEMAMO BOGA MI JEDINOGA. ZAR OVOME NIJE U OVOJ STIJENU MILION PUTA BOLJE.
...i naiđe neki "veseli" lik i upre ustijenu da je orkotrlja....džaba, bez bar po metra temelja...
ja ne bih, jer nema konekcije za klix! :P
sve je to lijepo, al' sta ako se pocne kotrljati...