Top Meblo Home Info
0

Često premještanje namještaja smanjuje depresiju

Sponzorirani članak
Poštovani posjetioci, Top Meblo je ponovo sa vama. Današnji savjet će vam reći kako da postavite vaše kauče i sofe. Kauč ili sofa trebaju biti malčice odmaknuti od zida. Kauči u stražnjem dijelu imaju atraktivnu pozadinu, a i izgleda prekrasno kada je stolić za kafu smješten pored kauča.

Eksperimentirajte u domu, pomičite kauče i sofe kako biste stvorili dekorirani izgled. Postavite dva kauča u "V" položaj, odnosno formaciju sa stolovima pored njih. Možete ih postaviti tako da su postavljeni paralelno jedan na drugog. Postavite i tepih ili sag ispod kauča kako biste definirali prostor za razgovore. Dokazano je da često premještanje namještaja utječe dobro na raspoloženje i smanjuje depresiju, te čini vaš život raznovrsnijim.

Ovaj ponedjeljak vam predstavljamo klub sto "Dallas". Moguće dimenzije ovog stola su 125x70, 80x80 i 90x90 centimetara, a cijene od nevjerovatnih 249 do 269 KM. Visina stola je 45 centimetara, debljina nogu 8x8. Klub sto "Dallas" je konstruisan od punog bukovog drveta. Požurite i naručite sebi ovaj sjajni proizvod koji je napravljen samo za vas. Top Meblo vas neće iznevjeriti i još jednom ćete se uvjeriti u naš kvalitet.

Za ovu ponudu izdvajamo sto "Lambada" i fotelju "Vincenco", proizvode koji su sniženi za 30%, a koš 382 KM, odnosno 101 KM, te stolicu "Lisa", čija cijena je pala sa 139 KM na samo 79 KM.

Top Meblo saloni su otvoreni za vas svakim danom, pa i vikendom, kada spremamo posebna iznenađenja u vidu sniženja do čak 70%. Naš sarajevski salon se nalazi u ulici Džemala Bijedića 182, a tuzlanski u Rudarskoj 31. Čekamo vas.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30 sati, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.