Tvrdi da je sve očišćeno
1
Britanac pretvorio javni toalet u kafić
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za moderne tinejdžerke i sponzoruše koje se vole slikat po WC-ima, pa sad se mogu slikat dok piju kafu, ne moraju ustajat.
Evo ja sam bas jutros pretvorio svoj wc u restoran, pa bujrum ko voli...
ma commii je ghov...na rija...teska, nema pojma o zivotu...ali umislja sebi da znahahahahahahhha
na jednoj strani pi...sa.ju '''''''' a na drugoj piju... fuj.....
sto je ova zelene okice prostakusa, a bas do neki dan mislio da je fino djevojce :) a naravno i prepametni commie se nije mogao suzdrzati, da ne ostavi svoj komentar ! o svemu ima misljenje, sve zna a nema veceg s.e.r.a.t.o.r.a. od njega
@Zelene okice,bas mi je drago zbog tebe,povedi mamu i seku pa primajte do mile volje...
Ja bi voljela otici u Afriku da primam crnacke ku.r.cine od 30 cenata
Nisam bas sigurna da bi volila ovdje otici...
@fefer ...praktičan um :)
jel moguće da od ovih komentara nikom nije palo na pamet nešto? Pa ovo je odlično, nacugaš se i kasnije možeš na istom mijesto povratit u šolju, ne moraš ići u WC ili da po podu povraćaš..
hahahahaha ova ti je dobra!!
Ko li tebi drma kavez??
na čemu si ti kuzo, dobra ti ta vutra....
mož mislit ispadne ti šećer na pod, ili mala kašičica....
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.