Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kuku nama ako sebija pripuca na ovo
Jesul uredni papiri? kad se moze pogledat?:p
godinu dana po sudu bejha
Sto je ovako niska cijena, jel sve uredu ?
Pomiri se, ne ostavljaj ga Andjo!
Fino mjesto, ko Počitelj.
Baš im nije lako život ih uopšte nije mazio
Mjenjam za dunum zemlje u Cavrljanovima,ima i stala na zemlju pogodno za cuvanje stoke i sl. p.s nek dodju oboje ,malo na koridu ,tam vam,ko zna,mozda se i pomire, nama je mnogo tesko pao njihov razvod pa mozemo izaci u susret da bude 1 na 1. Papiri uredni
Ak' nema na piku necu ni pogledati!
Kad imaš velike pare imaš sve, njih ne može ništa zadovoljiti, a mi rahat s dvije pive i porcijom ćevapa! U tome je naša prednost i ljepota, eto njima njihove pare i svađe, sikter od nas!!
Ovo ce kupit Camke i biti dozivotni nacelnik..
Tužna novost , otesirih se...
"Nepremostive razlike"Kako bi ti ja šamarom labrnju premostio
Jesu li majke srebrenice bile na toj svadbi?
http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
jbte ovo mjesna zajednica.😂
A delismo sve na polaaaa