Vile, apartmani...
89

Bivši nogometni reprezentativac BiH Anel Hadžić danas radi kao prodavač nekretnina u Dubaiju

E. M.
Bivši bh. nogometni reprezentativac Anel Hadžić već neko vrijeme prodaje elitne nekretnine u Dubaiju, a na profilu skoro pa svakodnevno objavljuje projekte koji su realizovani ili se trebaju realizovati u Arapskim Emiratima.

Hadžić koji je nastanjen u Dubaiju, već neko vrijeme objavljuje fotografije i videosnimke nekretnina koje prodaje kao prodavač nekretnina firme Bonne-apart.ae.

Creek Palce, Alaya Beach, Elie Saab, 17 Icon Bay, Valley Talia i brojni drugi projekti su samo od nekih koje povremeni bh. reprezentativac nudi kupcima širom svijeta u Dubaiju.

Uglavnom se radi o luksuznim apartmanima i vilama s pogledom na centar Dubaija. Sudeći prema informacijama na profilu Hadžić se posvetio ulaganju i prodajama nekretnina koje očigledno donose više novca nego nogomet.

Hadžić je za Zmajeve odigrao 14 utakmica u periodu od 2014. do 2017. godine. Nije postigao nijedan pogodak. Igrao je i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. U klupskoj karijeri igrao je za klubove iz Austrije (Šturm, Ried, Wacker Insbruck, Wels), turski Eskišehirspor i mađarski Fehervar.